Arbusti fructiferi - CAPSUNDescarca oferta - Toamna 2018
si lista de preturi


efectuam livrari la domicilu

prin firma de curierat rapid Fan Courier

*livrarile de primavara vor fi demarate incepand cu data de 20.10.2018.

Comunicate presa :

Nou ! Cumpara online soiul dorit !

soiuri de capsuni

Soiul RED GAUNTLET

soiuri de caspuni Planta de vigoare mijlocie, cu port dirijat, foarte productive, destul de rezistenta la ger, seceta si boli. Inflorescenţele sunt lungi, florile mijlocii, cu petalele de aceeaşi lungime cu sepalele. Fructul este de mărime mijlocie(10-12g), de culoare roşie-închisa, scurt conice, cu vârful uşor teşit. Caliciul mic, alipit de baza fructului. Pulpa roşie-închisa, roza in interior, potrivit de suculenta, ferma, dulce acidulate, destul de aromata. Epoca de coacere a fructelor este semitardiva.

Soiul Premial

arbusti fructiferiPlanta este viguroasa, cu port răsfirat, cu frunzişul rezistent la boli. Fructul de mărime mijlocie (10-12 g), are forma conica globuloasa, inserţia caliciului este la nivelul fructului cu sepalele etalate si aderenta slaba, achenele sunt adâncite. Epiderma este de culoare roşu aprins,cu luciu mijlociu. Pulpa de culoare rosu deschis, fermitate mijlocie, gust echilibrat. Epoca de coacere a fructelor este foarte timpurie, iar producţia este de circa 350 g/planta.

Soiul Real

capsuniPlanta de vigoare mare, tufa globuloasa, înfloreşte târziu si are inflorescenţe semiviguroase, situate la nivelul sau deasupra frunzişului. Fructul de mărime mijlocie – mare, de forma alungita, caliciu aderent, achenele sunt puţin adâncite, zona fără achene fiind mare. Epiderma de culoare roşu aprins, uniform si puţin lucios. Pulpa de culoare roşu deschis, cu fermitate mijlocie si gust mediocru, fără aroma intensa. Epoca de coacere mijlocie.

Soiul Magic

capsuni, capsunePlanta are vigoare mijlocie, de forma globuloasa si înfloreşte in luna mai. Fructul este mare (15 g), de forma globuloasa, fruct mai lat decât lung, caliciul este adâncit si aderenta mijlocie. Epiderma de culoare roşie aproape uniforma, aspectuoasă datorita luciului puternic. Pulpa de culoare roşu deschis, cu fermitate mijlocie. Epoca de coacere a fructelor este mijlocie.