Pomi fructiferi - Gutui



Descarca oferta - Toamna 2018
si lista de preturi


efectuam livrari la domicilu

prin firma de curierat rapid Fan Courier

*livrarile de primavara vor fi demarate incepand cu data de 20.10.2018.

Comunicate presa :

Nou ! Cumpara online soiul dorit !

soiuri de gutui

Soiul BERECZKI

gutui, pomi fructiferi Pom viguros, autofertil, bun polenizator, cu fructe mari sau foarte mari, larg piriforme sau invers ovoide, cu coaste largi, cu suprafata neregulata si gatul mai mult sau mai putin delimitat. Pielita de culoare galben-limonie, este acoperita cu un puf brun cenusie. Pulpa este galbuie, suculenta, acidulat-dulceaga, intens aromata, usor astringenta. Este foarte bun pentru prelucrari industriale. Maturitatea de recoltare: octombrie.

Soiul AURII

gutui Pom de vigoare mijlocie, cu coroana globuloasă, rezistent la ger. Fructele sunt foarte mari (450-500 g), de formă rotunjit piriformă cu coaste largi şi suprafaţa vălurată, asimetric în plan transversal, de culoare galbenă-limonie. Pulpa este gălbuie, fină, crocantă, destul de zemoasă, puţin astringentă, dulce, slab acidulată şi cu aromă fina. Epoca de coacere: octombrie .

Soiul AROMATE

gutui aromate Pom de vigoare supramijlocie, coroana invers piramidala. Fructele au forma piriforma, de marime mijlocie, de culoare limonie, cu pielita groasa, neteda, lucioasa, acoperita cu perisori fini la jumatatea dinspre caliciu. Pulpa este alb-galbuie, crocanta, destul de zemoasă, dulce, acidulată şi foarte aromată. Maturitatea de recoltare: octombrie

Soiul De PORTUGALIA

portugalia Pom de vigoare mare, cu coroana piramidală. Fructul este mare (peste 400 g), piriform, cu coaste largi, de culoare galbenă aurie, lucioasă. Pulpa este alb-gălbuie, crocanta, semifină, dulce acidulată, uşor asistringenta şi aromată. Rezistă la transport şi păstrare. Maturitatea de recoltare: octombrie.

Soiul MOLDOVENESTI

moldovenesti Pomul de vigoare mica, cu coroana globulos-turtita, scoarţa brun-cenuşie. Fructul de mărime mijlocie 270-330 g, de forma rotunjita, cu coaste largi mai mult spre extremitati, de culoare aurie, cu nuanţa portocalie. Pielita este subţire, neteda, lucioasa, acoperita cu perişori pâsloşi si cenuşii in jumătatea dinspre caliciu. Pulpa este de culoare galbena, consistenta, crocanta, semizemoasa, puţin înecăcioasa, dulce, acidulata si aromata. Maturitatea de recoltare – octombrie