Pomi fructiferi - ParDescarca oferta - Toamna 2018
si lista de preturi


efectuam livrari la domicilu

prin firma de curierat rapid Fan Courier

*livrarile de primavara vor fi demarate incepand cu data de 20.10.2018.

Comunicate presa :

Nou ! Cumpara online soiul dorit !

soiuri de par

Soiul UNTOASA DE GEOAGIU

geogiu Soi viguros , rezistent la boli si daunatori caracterizat atat de precocitate si productivitate ridicata a pomului, cat mai ales de calitatea superioara a fructelor sale. Fruct mare de culoare verde-galbuie cu pete mici de rugina. Pulpa este intens aromata cu armonie intre zahar si aciditate. Se recolteaza in a doua decada a lunii septembrie. Se pastreza 15-20 de zile

Soiul CARPICA

pere Pomul de vigoare medie, autosteril, fructifica constant, rezistent la boli si daunatori. Fruct mare, de forma conica – piriforma, de culoare galbena acoperita cu rosu pe 50% din suprafata fructului. Pulpa este alba,fondanta, suculenta, racoritoare si fina. Epoca de maturare: 15-30 august.

Soiul ARGESIS

argesis Pomul de vigoare medie, rezistent la rapan si patarea alba a fructelor, productivitate ridicata a pomului.
Fruct mare de culoare verde galbuie cu rosu pe aprins pe 60% din suprafata, de forma piriforma sau tronconica, usor asimetrica. Pulpa este alba cu consistenta medie suculenta, cu aroma specifica si fina. Epoca de maturare: 1-15  august.

Soiul TRIUMF

triumf Pomul de vigoare mijlocie cu coroana piramidala, rezistent la rapan si patarea alba a fructelor, productivitate ridicata a pomului. Fruct mare de culoare galbena cu rosu pe partea insorita, de forma piriforma. Pulpa este alba cu consistenta medie suculenta, dulce si fina. Epoca de maturare: 10-25 iulie.

Soiul EURAS

eurasPomul are vigoare mijlocie si rodeste pe ramuri scurte. Fructul este mijlociu de 150 g, ovoid, de culoare galbena – verzuie cu putin rosu pe partea insorita. Pulpa este alba – crem, fara sclereide,  iar continutul in zahar este in medie de 11 g %.
Epoca de maturare: la inceputul lunii octombrie.

Soiul NAPOCA

eurasPom de vigoare mijlocie, rodeste pe formatiuni de rod scurte, intra repede pe rod, fiind foarte productiv. Fructul de marime mijlocie si submijlocie, in medie 130 g, de forma piriforma, de culoare galben – pai cu o rumeneala fina pe partea insorita, cu pulpa alba, densa dar fondanta, suculenta si placut aromata. Epoca de coacere : 15 - 20 iulie.

Soiul WILLIAMS

eurasPom de vigoare mijlocie, infloreste semitarziu sau tarziu, este foarte precoce si productiv. Fructul este mijlociu spre mare, de tip piriform, de culoare galben-pai. Pulpa este alba, dulce, suculenta, untoasa cu aroma delicata si de calitate foarte buna. Epoca de maturare : 25 august – 10 septembrie.

Soiul WILLIAMS ROSU

eurasPom de vigoare mijlocie, este foarte productiv. Fructul este mare, greutatea medie 180 – 200 g, de forma piriforma, colorat in rosu intens pe toata suprafata pielitei. Epoca de maturare : 25 august – 10 septembrie.

Soiul CONFERENCE

eurasPom de vigoare mijlocie, produce foarte bine si constant. Fructul de marime mijlocie, piriform, uneori usor alungit, pielita de culoare verde-galbui, acoperit cu rugina care-i depreciaza aspectul comercial. Pulpa este alb-galbuie, destul de densa, dar suculenta, fondanta, cu gust foarte bun. Epoca de maturare: 25 septembrie – 5 octombrie.

Soiul UNTOASA BOSC

eurasPom de vigoare mijlocie spre mare, produce constant. Fructul este mare, de forma piriforma, de culoare caramizie. Pulpa este de culoare alba, usor galbuie, fondanta, de foarte buna calitate. Epoca de maturare: 25 septembrie – 5 octombrie. .

Soiul CURE

eurasPomul are vigoare mijlocie si rodeste pe ramuri scurte. Fructul este mijlociu de 150 g, ovoid, de culoare galbena – verzuie cu putin rosu pe partea insorita. Pulpa este alba – crem, fara sclereide,  iar continutul in zahar este in medie de 11 g %.
Epoca de maturare: la inceputul lunii octombrie.

Soiul MONICA

eurasPom de vigoare mijlocie, rodeste pe tepuse si burse. Soiul este autosteril si necesita polenizatori. Fructul este piriform alungit, cu fructe de 160 – 180 g in medie, dar ating si 200 – 250 g, de culoare verde-galbui acoperita cu rosu aprins la coacere, pe 10-30% din suprafata fructului. Pulpa este alba, crocanta, iar la coacerea definitiva devine fondanta. Epoca de maturare : 25 septembrie – 5 octombrie.

Soiul ABATELE FETEL

eurasPom de vigoare mare si productiv. Fructul este foarte mare, de 250 – 320 g, piriform, cu pedunculul foarte alungit. Pielita are culoarea verde deschis la recoltare, iar la maturarea deplina devine galben pai, cu rosu pe partea insorita, si este acoperita cu lenticele ruginii. Pulpa este de culoare alba-galbuie, dulce, suculenta, textura medie, fina si usor aromata. Epoca de maturare: 1 – 10 octombrie.

Soiul UNTOASA HARDY

eurasPom de vigoare mare, produce mult si constant. Fructul este mare, in jur de 200 g,de forma conica, cu pielita verde bronzata. Pulpa este de culoare alb-verzuie, semidensa, dulce, usor acidulata si cu gust bun. Epoca de maturare: 20 septembrie – 10 octombrie.

Soiul FAVORITA LUI CLAPP’S

eurasPom de vigoare mare, produce din abundenta si constant. Soi rezistent la boli. Fructul este mijlociu spre mare, in jur de 170 g, de forma conica, cu pielita subtire, neteda, de culoare galben-verzui cu rosu pe partea insorita. Pulpa este de culoare alba, dulce, foarte suculenta si foarte aromata. Epoca de maturare: 15 – 30 august.