Pomi fructiferi - PiersicDescarca oferta - Toamna 2018
si lista de preturi


efectuam livrari la domicilu

prin firma de curierat rapid Fan Courier

*livrarile de primavara vor fi demarate incepand cu data de 20.10.2018.

Comunicate presa :

Nou ! Cumpara online soiul dorit !

soiuri de piersic

Soiul FLACARA

piersic Pom de vigoare medie – mare, necesita tăieri in verde si rărirea fructelor. Fructele sunt mari de forma ovoida de culoare galbena, acoperita cu roşu închis pe 40-50% din suprafaţa. Pulpa este galbena, ferma, fina, suculenta, aromata, neaderenta la sâmbure. Maturitatea de recoltare - sfârşitul lunii august – începutul lunii septembrie.

Soiul SUPERBA DE TOAMNA

piersic Pom de vigoare medie cu productivitate foarte buna, rezistent la ger si boli. Infloreste tarziu, abundent, autofertil. Fruct de marime mijlocie de culoare alb-crem panasat cu rosu-zmeuriu pe 1/3din suprafata. Pulpa este de culoare alb-crem, cu savoare buna, gust dulce. Se consuma in stare proaspata dar se preteaza si la industrializare. Se matureza in prima decada a lunii septembrie.

Soiul CARDINAL

piersici cardinalPom viguros, sensibil la ger, fructe mijlocii, sferice, pielita fin pubescenta, de culoare galben aurie, acoperita cu rosu carmin pe partea insorita. Pulpa galben-portocalie, consistenta, suculenta, dulce, aderenta la sambure, de calitate buna pentru masa. Maturitatea de recoltare: prima decada a lunii iulie.

Soiul REDHAVEN

piersic Pom de vigoare mare cu fructe mari de forma eliptica asimetrica. Pulpa este galbena cu tonalitati de verde acoperita cu rosu pe 80-90% din suprafata, gust bun acidulat, productivitate mare. Epoca de maturare 1-15 iulie.

Soiul ALEXIA

piersici alexiaSoi de piersic omologat la SCPP Baneasa in anul 2002. Pomul este de vigoare mijlocie, rodeste precoce (din anul II de la plantare), pe ramuri mixte. Rezistenta buna la viroze si fainare. Fructul are forma rotunda, putin aplatizat la poli, de marime mijlocie, pulpa alb-crem, cu gust foarte bun, dulce aromat, aciditate mijlocie, suculenta. Samburele mijlociu, semiaderent la pulpa. Epoca de coacere a fructelor- iulie, productivitate medie-mare, 35-45kg/pom

Soiul CONGRES

cais Pom semiviguros, productiv cu rezistenta buna la ger si boli. Fructele sunt mari sferice, usor turtite, pielita subtire, catifelata, de culoare alb galbuie, acoperita cu rosu sangeriu pe 2/3 din suprafata. Pulpa alb galbuie, fina cu infiltratii slabe de rosu in jurul samburelui, foarte suculenta, gust exceptional, foarte apreciata pentru consum in stare proaspata. Maturitatea de recoltare- sfarsitul lunii iulie.

Soiul AMALIA

piersic amaliaPomul este de vigoare mujlocie, rezistent la ger, seceta si boli, cu intrare timpurie pe rod. Fructul este mare, de forma rotund- ovala, pulpa este alb-crem, suculenta, foarte buna la gust. Samburele este neaderent la pulpa. Epoca de coacere: decada a treia a lunii iulie.

Soiul SOUTHLAND

piersici Pom de vigoare mijlocie , cu fructe mari, sferice de culoare galben orange, acoperit cu rosu pe ¾ din suprafata . pulpa este galbena cu infiltratii puternice de rosu langa sambure, consistenta, suculenta, dulce si armonios acidulata, aromata, neaderenta la sambure. Epoca de coacere 1-5 august

Soiul ANTONIA

cires kordiaPomul are vigoare mica - medie, cu rodire precoce (rodeşte începând cu anul II de la plantare), pe ramuri mixte; prezintă rezistenta buna la boli, seceta si ger. Fructul este de forma ovoida, de mărime mare - foarte mare, simetric de culoare alb crem, acoperita cu roşu intens pe 50-60% din suprafaţa. Pulpa este alb - crem, suculenta cu o consistenta medie. Epoca de coacere: 15-25 iulie

Soiul TRIUMF

piersic Pomul de vigoare medie, cu producţie foarte bună, este rezistent la boli si foarte rezistent la ger, autofertil. Fructele sunt mari, de 245-260 g, de forma sferica, uşor ovoida, turtita lateral, culoarea epidermei galben-aurie, iar culoarea pulpei galben-portocalie. Se valorifica prin consum in stare proaspăta si industrializare ca gem,nectar, compot si deshidratare sau congelare. Epoca de coacere este timpurie spre mijlocie intre 15-20 iulie.

Soiul SPLENDID

piersici splendidPomul de vigoare medie-mare, cu producţie foarte buna, rezistenta la boli medie, rezistenta la ger foarte buna, autofertil. Fructele sunt mari, de 215-265g, culoarea epidermei alb-crem, acoperita pe 1/3 din suprafaţa cu rosu-zmeuriu, iar culoarea pulpei alba-crem, consistenta pulpei fina. Se valorifica prin consum in stare proaspăta si industrializare sub forma de gem, nectar, compot. Soiul este foarte productiv, cu fructe mari si sferice, frumos colorate. Gustul foarte plăcut, aroma specifica de piersica cu pulpa alba îl fac foarte apreciat de consumatori. Epoca de coacere in a doua decada a lunii august.

Soiul SUNCREST

piersic Pomul de vigoare medie, fertilitate mare, sensibilitate scăzuta la făinare, rezistenta mare la transport si manipulare, aspect comercial destul de atrăgător. Fructele sunt mari, de 290-300 g, de formă rotundă, culoarea epidermei este galbenă, uşor verzuie, acoperită cu roşu pe 60-70% din suprafaţa fructului. Pulpa este galbenă cu infiltraţii roşii în jurul sâmburelui, neaderentă la sâmbure. Gustul este bun, dulce cu aromă specifică. Epoca de coacere în a doua decada a lunii iulie.

Soiul JERSEYGLO

piersici jerseygloPomul de vigoare mare, cu producţie foarte mare, rezistenta la boli medie, rezistenta la ger foarte buna. Soi apreciat pentru aspectul comercial si mărimea fructului. Fructele sunt mari, 160-190 g, de forma rotunda, asimetrica, culoarea epidermei este galbena, acoperita cu roşu pe 80-90% din suprafaţa fructului. Pulpa este galbena - portocalie, dulce, acidulata. Epoca de coacere in prima decada a lunii iulie.

Soiul SPRINGOLD

piersic Pomul este viguros, prezintă pe peţiolul frunzelor glande reniforme, floarea este de tip rozaceu. Fructele sunt mijlocii, de 115 g, sferice, cu brazda ventrală superficială, pieliţa de culoare galbenă, acoperită cu roşu sângeriu, slab marmorat. Pulpa este galbenă, consistentă, aderentă la sâmbure, de calitate bună pentru consum proaspăt. Epoca de coacerea începând cu ultima decada a lunii iunie.

Soiul SPRINGCREST

piersic Pom de vigoare mare, rustic si foarte productiv. Fructele sunt mici de 65-70 g, sferice. Pielita de culoare galben-orange este acoperita pe aproape intreaga suprafata cu rosu carmin, viu luminos, pe partea umbrita avand un aspect pistruiat. Pulpa de culoare galbena fara infiltratii, este consistenta, suculenta, cu gust placut, slab acidulat, de calitate excelenta, aderenta la sambure. Epoca de maturare : 20 – 30 iunie.

Soiul VICTORIA

piersic Pom de vigoare mijlocie, productiv, rezistenta buna la boli si foarte buna la ger, autofertil. Fructele sunt mari, de 200 – 250 g, culoarea epidermei galben – pai, panasat cu rosu viu pe ¾ din suprafata. Pulpa este de culoare galben – portocalie, stralucitoare. Epoca de maturare : 20 – 30 august.

Soiul DIXIRED

piersic Pom de vigoare mare, productivitate medie. Fructele sunt mijlocii, de 130 – 140 g, de forma rotunda-oblata, culoarea epidermei galbena, acoperita cu rosu-intens stralucitor pe 70-90 % din suprafata. Pulpa este galbena, cu infiltratii rosii, dulce, usor acidulata, textura medie, aderenta la sambure. Epoca de maturare : 27 iunie – 5 iulie.

Soiul REDSKIN

piersic Pom de vigoare mare, productivitate medie spre mare, port erect. Fructele sunt foarte mari, de 290 – 320 g, de forma rotunda-oblata, uneori cu sutura proeminenta. Epiderma este galbena-verzuie, acoperita cu rosu grena pe toata suprafata. Pulpa este galbena, cu infiltratii rosii la sambure, foarte dulce, aromata, textura ferma, neaderenta la sambure. Epoca de maturare : 7 – 15 august.

Soiul ALEX

piersic Pom de vigoare medie, productivitate foarte mare, rezistent la boli si ger. Fructul este plat, de culoare alb crem, acoperit cu rosu spre punctul stilar pe 25% din suprafata, putin sensibil la crapare. Greutarea fructului este de 125 - 150 g. Pulpa este alba, textura fina, dulce, usor acidulata, aromata, neaderenta la sambure. Epoca de maturare : 5 – 10 august.

Soiul HERASTRAU

piersic Pom de vigoare medie, productivitate mare, rezistent la ger. Fructul este plat (turtit), de culoare galbena, acoperit cu rosu – mediu pe 30 – 50% din suprafata, stralucitor, putin sensibil la crapare. Greutarea fructului este de 125 - 175 g. Pulpa este galbena cu textura medie, gust bun, usor acidulat, dulce, neaderenta la sambure. Epoca de coacere: 10-15 august