Arbusti fructiferi - ZmeurDescarca oferta - Toamna 2018
si lista de preturi


efectuam livrari la domicilu

prin firma de curierat rapid Fan Courier

*livrarile de primavara vor fi demarate incepand cu data de 20.10.2018.

Comunicate presa :

Nou ! Cumpara online soiul dorit !

soiuri de zmeur

Soiul The Lathan

zmeura, zmeur Planta este viguroasa cu tulpini erecte si drajonează puternic. Tulpinile au o înălţime de 2m, sunt erecte, cu ghimpi scurţi si drepţi, grupaţi mai mult la baza tulpinilor. Frunzele sunt mari, cu 3 sau 5 lobi. Inflorescenţele sunt lungi, răsfirate, cu pedunculii fructelor roşietici. Fructele sunt mari, sferice sau sferic-conice, de culoare roşie-carmin aprins, cu drupeole mai slab prinse intre ele. Pulpa este suculenta, acrişoară, slab aromata utilizată pentru masa si industrializare. Maturitatea de recoltare este la mijlocul lunii iulie si durează circa o luna.

Soiul De September

zmeuraPlanta este de vigoare mijlocie, cu drajonare bună si cu tulpinile arcuite spre pământ. Fructele sunt mari şi foarte mari de 3 g, de formă conic-alungită de culoare roşii-visiniu-închis mat, strâns unite intre ele. Pulpa are suculentă medie, acidulat dulce, aromată, este utilizata atât pentru masă cât si pentru industrializare. Este un soi remontat, prima recolta se obţine la începutul lunii iulie si durează 3-4 săptămâni, iar a doua recolta in septembrie-octombrie.

Stoc Epuizat

Soiul HERITAGE

arbust Tufele au creştere erectă, sunt viguroase, cu două perioade de rodire pe an, putere de drajonare medie-mare. Epoca de înflorire timpurie. Fructele de mărime medie, culoare rosu-intens, formă conică, moderat de suculente, dulci acrişoare, slab aromate, productivitate buna. Rezistenta foarte buna la manipulare, desprindere uşoara. Epoca de maturare prima decada a lunii iulie-prima rodire si ultima decada a lunii august – prima decada a lunii septembrie, a doua rodire.